Current track

Title

Artist

Background

Pretecho

Geschreven door op 9 oktober 2024

Pretecho

De zwangerschap is een prachtig en uniek moment voor jou en je partner. Tijdens de zwangerschap kunnen er echo’s gemaakt worden. Daarbij valt te onderscheiden de medische- en de pretecho. Die laatste is echt bedoeld om naar je kindje te kijken. Zie het maar als een eerste foto van je kindje nog veilig in de buik van de moeder. Voor de aanstaande ouders is dat leuk om te zien.

In de Pauwstraat 25 te Naaldwijk vind je de gecertificeerde echopraktijk KèK.echo Westland. Deze gecertificeerde echopraktijk biedt zowel medische- als pretecho’s en spiraalcontrole aan.

Hier staat een team van KèK.echo Westland en Verloskundige Praktijk ZOË voor je klaar om de beste verloskundige zorg aan zwangeren te bieden, afgestemd op de behoefte van de zwangeren van nu.

In de studio van RAZO & Zorg, op donderdagmiddag 10 oktober 2024 van 14.00 – 15.00 uur, is Jacqueline Zuiderwijk, eigenaresse van de praktijk KèK.echo Westland aanwezig om te vertellen over de behandelingen die aangeboden worden in haar praktijk.

Kek.echo Westland


Doorgaan met lezen

Vorig bericht

Voetzorg Westland


Thumbnail