Luister mee naar RAZO webradio

 

 

 

RAZO-webradio wordt mede mogelijk gemaakt door:

Informatieve zorgitems (mp3-archief)

 

In de programmering van Zorgradio RAZO Delft worden wekelijks interviews opgenomen met diverse zorginstellingen en patiëntenverenigingen uit Delft en de regio. Reeds uitgezonden interviews kunt u hieronder terugluisteren in ons archief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zorgitems specials:

 

Roparun 2015

 

Open dag Reinier ‘16

 

Swim to Fight Cancer

 

Dag van de Mantelzorg

 

Zorgitems 2017

januari - juni

 

Zorgitems 2017

juli - december

 

Zorgitems 2016

januari - juni

 

Zorgitems 2015

januari - juni

 

Zorgitems 2016

juli - december

 

Zorgitems 2015    juli - december

 

  Zorgitems 2018: januari - juni

zorgitems_2017_1
zorgitems_2016_1
Zorgitems_2015_1
Zorgitems (archief)
Zorgitems_2016_2
zorgitems_2015_2

INTO YOU Counseling - Leone Wevers

Als je in een rouw en verliesproces traject terecht komt, dan heeft dat een enorme impact. Mensen denken vaak bij een rouwproces alleen aan iemand die dierbaar was, maar een rouwproces kent verschillende vormen. Leone Wevers was in de studio om hierover te praten.

Ilja Linkt - Ilja van der Meijden

Als ouder zie je een kind graag blij, hoop je dat het opgroeien makkelijk gaat en het leven leuk is. Je wilt een gelukkig kind. Waar kan Ilja als (kinder-)coach je nu mee helpen? Wat voor activiteiten worden er georganiseerd in de “Kids Club”.

Praktijk geweldig gewicht - Lonneke van Grootveld

Een gezonde levensstijl en een paar kilo's eraf, wie wil het niet? Iedereen probeert af te vallen, weinigen bereiken het gewenste resultaat. Terwijl afvallen, en op gewicht blijven niet moeilijk hoeft te zijn. Gewichtsconsulente Lonneke van Grootveld uit Delft vertelt meer.

Reinier de Graaf Groep - Elfstedentocht 2018

Op 8 februari ‘giet it oan’ in het Reinier de Graaf ziekenhuis want dan is het ´ijs´ in het Reinier de Graaf ziekenhuis dik genoeg. Zoveel mogelijk patiënten gaan in winterse outfit dan de uitdaging aan om de Delftse Elfstedenroute te lopen. De RAZO was er bij!

Reumafonds -  .........

Het Reumafonds heeft in maart weer een collecteweek gehouden. Het Reumafonds kan rekenen op zo'n 55.000 vrijwilligers, onder wie collectanten en ruim 5.500 collecteorganisatoren en wijkhoofden. Wat wordt er met dat collectegeld gedaan?

Huis van Rie - Janko Hegi en Nynke Koelma

Huis van Rie is een nieuw, gezellig en sfeervol centrum voor dagbesteding in Nootdorp waar oprechte aandacht voor mensen centraal staat. Het centrum is toegankelijk voor mensen uit Zoetermeer, Delft en Pijnacker. Janko Hegi en Nynke Koelma waren te gast bij de RAZO.

Let it go - Esther Lageweg

Esther Lageweg heeft een koor opgezet: Let it go.Voor gezonde vrouwen die niet te lang willen repeteren of een (on)zichtbare handicap hebben. Esther was in RAZO-studio en vertelde over haar koor.

Hier ben ik coaching - Marcel Kars

In RAZO & Zorg is gesproken met Marcel Kars, intuïtief coach van de praktijk Hier Ben Ik, coaching. Wie is Marcel Kars? Wat voor werk doet hij? Wat voor workshops organiseert hij?

Luna liefdevol afscheid - Helma Luiten en Annelies Boekholt

Als de ziekte die je hebt niet te genezen valt. Als het einde van je leven dichterbij komt, als de dood onvermijdelijk wordt, is het goed om afscheid te gaan nemen.Het is belangrijk dat dit afscheid op een goede manier gebeurt.

Pieter van Foreest Akkerleven Vitale Tuin - Jolanda Berkhout en Melanie van der Velde

Woonzorgcentrum Akkerleven ligt aan de rand van Schipluiden en kijkt uit op de weilanden en de historische Trambrug. Wat voor invloed heeft het buiten zijn in een groene, natuurlijke omgeving op kwaliteit van leven van mensen met dementie in het verpleeghuis?

Samenloop voor Hoop - Wout van der Toorn Vrijthoff en Huub

In juni wordt op de campus van de TU Delft een SamenLoop voor Hoop Delft georganiseerd. Wat is de relatie tussen deze wandelestafette en Inloophuis Debora? Wij spraken met Wout van der Toorn Vrijthoff, voorzitter en Huub Schoemaker, voorzittercommissie public relations.

Samenloop voor Hoop - Gerard Massaar

Op 9 en 10 juni wordt op de campus van de TU Delft SamenLoop voor Hoop Delft georganiseerd. Veel teams hebben zich voor deze wandelestafette al ingeschreven waaronder team Nelleke o.l.v. van teamcaptain Gerard Massaar.Wat zijn de motieven van Gerard om mee te doen?

Stichting VMO - René Barendse

Door veel mensen wordt regelmatig medicinale cannabis gebruikt. Maar hoe wordt de kwaliteit en samenstelling gewaarborgd? In het Westland is stichting Vergelijking Medicinale Olie gevestigd. Wat zijn de doelstellingen van deze stichting? Wij spraken met René Barendse.

Week van de psychiatrie stemmen Delft - Jeremy Ruiz

Wij spraken met Jeremy Ruiz tijdens de week van de psychiatrie in Delft. Jeremy Ruiz en Stichting Weerklank maken je wegwijs in de wereld van stemmen