Inloggen Intranet

 

Luister mee naar RAZO webradio

 

 

 

RAZO-webradio wordt mede mogelijk gemaakt door:

Intranet

Voorzitter stichtingbestuur

 

De voorzitter is volwaardig lid van het stichtingsbestuur van Zorgradio RAZO Delft en vormt samen met de secretaris en de penningmeester het dagelijks bestuur. De verwachte tijdsbesteding betreft ongeveer 10 uur per maand. De werkzaamheden  bestaan uit:

 

- Verantwoordelijk voor de bepaling van de strategische richting

- Bewaken van de hoofdlijnen, zowel operationele en strategisch

- Voorzitten van bestuursvergaderingen en medewerkersvergaderingen

- ‘Gezicht’ van de organisatie naar de buitenwereld

- Samen met de penningmeester verantwoordelijk voor de funding van de organisatie

 

Achtergrond:

- Minimaal HBO werk en denkniveau

- Ervaring met uitgebreide netwerken

- Planmatig en coöperatief ingesteld.

 

Wat heeft de RAZO te bieden?

De RAZO is in 1949 in Delft als ziekenomroep gestart en wil in de komende periode transformeren naar een zorgplatform. Waar tot op heden onze dienstverlening alleen nog gericht is op de patiënten van de Reinier de Graaf Groep en de bewoners van Pieter van Foreest, wil de RAZO zich in de toekomst richten op alle inwoners van Delft en omstreken.

 

De RAZO kent een sterk informeel en sociaal karakter. Tweemaal per jaar wordt er een medewerkersvergadering georganiseerd dat afgesloten wordt met een borrel. Naast deze vergadering zijn er ook tweemaal per jaar gezellige uitjes waar alle vrijwilligers van de RAZO gezamenlijk bijeen komen.

 

Enthousiast geworden over de functie? Meld je dan aan via het vrijwilligersformulier.Wil je meer weten over de RAZO als organisatie? Mail dan je vraag naar bestuur@razo.nl.