Inloggen Intranet

 

Luister mee naar RAZO webradio

 

 

 

RAZO-webradio wordt mede mogelijk gemaakt door:

Intranet

Enthousiaste en creatieve presentatoren
 

De rol van presentator is weggelegd voor een enthousiaste vrijwilligers met een geschikte radiostem die het leuk vinden om hun creativiteit in het maken van radioprogramma's te steken.

 

De radioprogramma's worden in teams gemaakt, waardoor samenwerking een belangrijke invulling van je functie is. Als presentator is een goede beheersing van de Nederlandse taal noodzakelijk. De beschikbaarheid die de RAZO vraagt voor de functie van presentator varieert van 7 tot 10 uur per maand.

 

Taken:

- Samenstellen van playlist

- Presentatie programma

- Voorlezen van regionieuws & informatieve items

 

Wat heeft de RAZO te bieden?

De RAZO is in 1949 in Delft als ziekenomroep gestart en wil in de komende periode transformeren naar een zorgplatform. Waar tot op heden onze dienstverlening alleen nog gericht is op de patiënten van de Reinier de Graaf Groep en de bewoners van Pieter van Foreest, wil de RAZO zich in de toekomst richten op alle inwoners van Delft en omstreken.

 

Om dit zorgplatform te kunnen realiseren, zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Alle (nieuwe) vrijwilligers krijgen interne trainingen aangeboden om een functie goed te kunnen uitvoeren.

 

De RAZO kent een sterk informeel en sociaal karakter. Tweemaal per jaar wordt er een medewerkersvergadering georganiseerd dat afgesloten wordt met een borrel. Naast deze vergadering zijn er ook tweemaal per jaar gezellige uitjes waar alle vrijwilligers van de RAZO gezamenlijk bijeen komen.

 

Enthousiast geworden over de functie? Meld je dan aan via het vrijwilligersformulier. Wil je meer weten over de RAZO als organisatie? Mail dan je vraag naar bestuur@razo.nl.