Inloggen Intranet

 

Luister mee naar RAZO webradio

 

 

 

RAZO-webradio wordt mede mogelijk gemaakt door:

Intranet

Trekt audiotechniek u aan?

 

Technici gezocht die over de juiste vaardigheden beschikken om de radioprogramma's van de RAZO technisch te ondersteunen.

 

Voor deze functie is de RAZO op zoek naar vrijwilligers die ongeveer 10 uur per maand beschikbaar kunnen zijn om de programma's van de avonden te begeleiden en te ondersteunen. De kennis van professionele apparatuur is wenselijk, maar niet noodzakelijk. De RAZO beschikt over interne opleidingstrajecten.

 

Wat heeft de RAZO te bieden?

De RAZO is in 1949 in Delft als ziekenomroep gestart en wil in de komende periode transformeren naar een zorgplatform. Waar tot op heden onze dienstverlening alleen nog gericht is op de patiënten van de Reinier de Graaf Groep en de bewoners van Pieter van Foreest, wil de RAZO zich in de toekomst richten op alle inwoners van Delft en omstreken.

 

Om dit zorgplatform te kunnen realiseren, zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Alle (nieuwe) vrijwilligers krijgen interne trainingen aangeboden om een functie goed te kunnen uitvoeren.

 

De RAZO kent een sterk informeel en sociaal karakter. Tweemaal per jaar wordt er een medewerkersvergadering georganiseerd dat afgesloten wordt met een borrel. Naast deze vergadering zijn er twee jaarlijkse uitjes waar alle vrijwilligers van de RAZO gezamenlijk bijeen komen.

 

Enthousiast geworden over de functie? Meld je dan aan via het vrijwilligersformulier. Wil je meer weten over de RAZO als organisatie? Mail dan je vraag naar bestuur@razo.nl.