Luister mee naar RAZO webradio

 

 

 

RAZO-webradio wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zorgitems specials:

 

Roparun 2015

 

Open dag Reinier ‘16

 

Swim to Fight Cancer

 

Dag van de Mantelzorg

 

Legers des Heils - Dhr. Dingemanse

Hans Dingemanse is Manager primair proces Goodwillwerk bij het Leger des Heils Den Haag. Wij nodigden hem uit in onze studio om meer te vertellen over de activiteiten van het Leger des Heils.

Lachmeditatie - Jan Gommans

Met je collega’s helemaal dubbel liggen van het lachen? Dat kan! Samen lachen zorgt voor een directe verbinding tussen mensen. Daarom werkt een lachworkshop heel goed als teambuilding tijdens een bedrijfsuitje. Jan Gommans vertelt hier mee over.

JeugdEHBO - vd Kraaij en Zuijdgeest

Het grootste gedeelte van de ongelukken gebeurt thuis, tijdens het werk of het spelen. Een bloedneus op het schoolplein, geschaafde knie doordat je uitgleed in de keuken of je moeder liep een verstuikte enkel op toen ze van de trap viel.

Fys’Optima_Delft_Mieke_Smits

Fys’Optima Delft start deze maand met de functionele training Fit Ouder Worden.

Voor wie is deze cursus? Hoe kunt u zich aanmelden? Hoog tijd om in RAZO & Zorg te gaan praten met mw. Mieke Smits initiatief nemer van dit project.

Yoena - Els Brouwer

Op zoek naar spiritualiteit? Meer bewust worden van de betekenis van het leven?

Je spirituele ontdekkingstocht kan je laten beginnen bij Yoena in Delft. Hoog tijd om te gaan praten met Els Brouwer over de activiteiten die door Yoena ontplooid worden.

Hart en Ziel - Rianne Collignon

In RAZO & Zorg is gesproken met Helderziende Heler Rianne Collignon van praktijk "Hart en Ziel" aan de Hooikade 13 te Delft. Waarom kiezen mensen om langs te gaan bij haar praktijk? Hoe verloopt een consult en wat voor resultaten worden er geboekt?

Longpunt Delft - Jeannette Steijger

Jeannette Steijger van Longpunt Delft was te gast. Longpunt Delft is de ontmoetingsplek die het Longfonds (voorheen Astma Fonds) organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners.

Tzorg - Astrid Gort

Tzorg biedt thuishulp in de gemeente Delft en omstreken. Wat is thuishulp? Wie komen daarvoor in aanmerking? Waaruit bestaat die thuishulp? Hoe kunt u thuishulp aanvragen?

Therapie in Delft - Kitty Schoute en Kees Massar

Op zoek naar een therapeut in de complementaire gezondheidszorg in Delft en omstreken? Wat voor werk doen therapeuten in de complementaire gezondheidszorg? Welke behandelingen worden door hen uitgevoerd?

Hereditas - Jeroen Veugelers

Bij het overlijden van een geliefde moeten de nabestaanden vaak een hoop zaken regelen. Is er een uitvaartwilsbeschikking? Is er een testament? Maar ook bij leven kunnen zich voorvallen voordoen die met goede voorbereiding beter opgevangen kunnen worden.

SSBO Delft - Chris van Wijk

Chris van Wijk van de Stichting Samenwerkende Bonden van Ouderen (SSBO) te Delft was te gast in de RAZO-studio. De ouderenbonden hebben de handen ineen geslagen en verzorgen veel activiteiten in Delft. Wat dat voor u kan betekenen beluistert u hier.

Stichting Avavieren - Hans Prins

Hans Prins, voorzitter van de Stichting Avavieren, was te gast in de RAZO-studio.

Wat heeft 2016 voor Stichting Avavieren gebracht? Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Wat kunt u voor Avavieren betekenen?

Zorgmies Delft - Linda Brom

Als we ouder worden of er alleen voor staan, zijn dagelijkse klusjes soms niet meer zo eenvoudig. Om zoveel mogelijk zelfstandig in uw eigen huis te kunnen blijven wonen biedt ZorgMies Delft u de helpende hand!

Het Baken Hulpverlening - Tineke Visser

In Schipluiden is de praktijk Het Baken Hulpverlening gehuisvest. Hulpverlening wordt hier geboden vanuit een contextuele invalshoek gecombineerd met andere methodieken.

Wat is contextuele therapie en andere methodieken? Luister mee naar Tineke Visser.

 

  Zorgitems 2016: juli - december